21 augusti 2017
17:30

Kinna IF Vit

Referat: Byttorps IF Vit - Kinna IF Vit

Vi åkte till Byttorp med taggade spelare dagen efter avslutat träningsläger och hemmalaget levde upp till att vara det duktiga lag vi visste att dom är. Första halvlek är jämn spelmässigt men gästerna tar något snöpligt ledningen med halvlekens enda mål. Andra halvlek är Byttorp det lag som tar över och drar ifrån, men våra killar kämpar och chanser saknas inte, hemmalagets målvakt gör dock en bra match ihop med ett tryggt försvar. Inför sista pratar vi med killarna att fortsätta jobba och försöka hålla spelbredd, något som vi tappat lite de bägge första perioderna.

När byttorp gör 4-0 i början på sista så ser det meörkt ut, men killarna reser sig, kämpar sliter och har kul. Det ger även resultat då vi får in 3 mål samtidigt som Byttorp blir stirriga, med halvminuten kvar får vi en jättechans till kvittering medn målvakten lyckas rädda. Trots förlust med uddamålet känns detta som en seger efter sista periodens vändning mot ett av de klart bästa lagen vi mött. Alla killarna skall ha en stor eloge för sitt lagspel med allt vad det innebär. Sedan måste vi bara nämna drömmålet, med en halvvolley på en väl slagen hörna möter en av våra killar vid straffområdeslinjen och trycker kliniskt in avslutet i mål!

Vi ledare är glada och stolta över grabbarna!